Els Països Baixos no només és famós per la seva cultura i la seva gent sinó també per una flexible llei referent al cànnabis i que, cada any, atreu milers i milers de turistes.

Durant els anys 70 el govern neerlandès va acceptar l’existència de la planta de cànem, o cànnabis i el seu corresponent ús. Degut a aquesta nova llei, molta gent va obrir el que es coneixen com a “coffeeshops” on es pot comprar i consumir marihuana o cànnabis. Tot i que es el seu consum és permès, la seva producció no ha sigut mai legalitzada. Això ha fet que fins a dia d’avui hi hagi una contradicció en el sistema jurídic neerlandès ja que, per a ús personal, es pot comprar i consumir cànnabis, però la seva producció es prohibida.

En el moment que tinguem més informació respecte el desenvolupament de les lleis i la seva progressiva aplicació, ho penjarem en aquesta pàgina.

Login

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email

Obrir xat
Hola! Et puc ajudar?
Hola! Et puc ajudar?