Transport

Per tal que pogueu venir als Països Baixos de la forma que us vagi millor, aquí us donem tota una sèrie d’informacions sobre les diferents opcions que hi ha per arribar a aquest país.

Companyies aèries amb destinació directe a diverses ciutats holandeses: VuelingTransaviaRyanairEasyjetKlmIberia i Swiss

Venir en cotxe té els seus avantatges pel fet que les nostres vacances comencen des del moment en què comencem a conduir; es poden anar visitant els llocs pels que anem passant i podem gaudir de la llibertat que suposa no estar lligats a cap horari. Al mateix temps també pot tenir inconvenients si tenim pocs dies de vacances o si som pocs al cotxe ja que llavors les despeses es disparen. Aquí us deixem unes dades per a què podeu tenir una idea del que costaria en termes de diners però també de temps.

Distància: 1500km aprox
Durada: 17 hores, només parant a omplir el dipòsit.
Cost: 250€ aprox. tenint en compte peatge i gasolina.

El viatge en tren pot ser tota una experiència.  No és la manera més ràpida ni la més barata de viatjar però si algú no li agrada l’avió, potser una opció. La durada i el preu pot variar depenent si hem de fer transbord i si agafem dies típics de vacances. Podeu visitar la pàgina del TGV per més informació. Durada: de 13 a 19 hores. Preu: de 250€ a 350€.

L’autocar, a vegades, pot ser una de les opcions barates si no es té pressa en arribar i es pot aguantar entre 25 i 30 hores de viatge. Al mateix temps, les ciutats holandeses on l’autocar té destí són varies. La companyia que duu a terme aquest trajecte és: Eurolines

Visites guiades
en català

Login

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email

Obrir xat
Hola! Et puc ajudar?
Hola! Et puc ajudar?