FAQs

Només has de clicar a  “contacta’ns” d’aquesta web

Les entrades no estan incloses en el preu de la visita. Les entrades es compraran al moment de fer la visita.

Si sou un grup de10 persones o més, normalment, si. Llavors, al moment que acordem el vostre pla de visita ja ho acabarem de concretar.
  • El tren arriba a quasi totes les destinacions on nosaltres proposem visita. Al moment de fer el planning de la vostra visita ja us informarem de quin tren hem d’agafar, el cost que això suposa i tot el relatiu a la sortida.
  • Si al final us decidiu per una visita a algun racó on no hi ha transport públic que hi arribi, tampoc no hi ha cap problema. Tots disposem de carnet de conduir. Només s’hauria de tenir en compte el cost extra que suposarà anar-hi en cotxe.

Tots nosaltres disposem de carnet de conduir així que només s’hauria de planificar i comptar amb el cost extra que aquest transport suposaria.

I tant. Sempre intentem adaptar-nos a les persones que tenim i als seus interessos.

En principi si, tot i que si l’hotel es troba lluny del centre s’intentarà buscar un lloc més cèntric i fàcil de trobar per tal de no perdre temps de la visita.

Clar que si; per preguntar que no quedi. El nostre objectiu és fer la vostra visita agradable i al vostre gust i si està a les nostres mans el fer-ho possible, ho farem. Tot i així, pot haver-hi coses que no siguin possibles, fet que llavors us comunicaríem.

Si hi ha alguna pregunta que us ronda pel cap però que aquí no l’heu trobat, contacteu amb nosaltres i la respondrem el més aviat possible.

Visites guiades
en català

Login

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email

Obrir xat
Hola! Et puc ajudar?
Hola! Et puc ajudar?