Els nostres guies

Els nostres guies

LA VANESSA

Tinc relació amb els Països Baixos des del 2004 i tot i què fa temps que em moc per aquest país, cada cop que veig alguna cosa diferent al què ja conec o que simplement em crida l’atenció em sembla super interessant i busco i rebusco fins a trobar el per què de les coses ja què com a historiadora de l’Art m’agrada saber més enllà del què se’m presenta a primera vista.
Alkmaar és la meva ciutat i potser, viure fora d’Amsterdam, també em dona una altra perspectiva d’aquest petit país; faig i parlo com els neerlandesos i fins i tot em diuen que el meu neerlandès sona com el de Màxima, la seva Reina argentina.

Ens veiem!?

LA ROSER

Des que vaig venir d’Erasmus, que n’estic enamorada! Les seves poblacions, la seva gent… tot ho gaudeixo de tal manera que jo l’anomeno el país de les meravelles; i m’encanta pujar-me a la bicicleta perquè crec que les ciutats han de ser de les persones i no dels cotxes. En van Gogh em té enamorada i tot i que crec que, en vida, no m’hagués caigut bé el senyor Rembrandt, les seves obres son de “lo milloret” d’aquest país. A la meva casa holandesa no parlo el català però tours en el nostre idioma m’aporta una sensació tan bona que fa que pugui ensenyar-vos aquest país amb l’alegria que us mereixeu.

Descobreix Holanda amb alegria!

L’ALBERT

Em dic Albert i visc a Holanda des del 2014. Como podeu veure estic totalment integrat: Puc anar en bicicleta sense mans i porto esclops sempre que vaig a l’hort. Visc a Leiden on tenim molts estudiants, molts canals i celebrem cada 3 d’octubre la victòria contra l’exercit espanyol fa més de 400 anys.
Sóc sociòleg i entrenador de korfbal i vaig venir per a poder entrenar a la lliga nacional. Alhora estic estudiant per a ser professor de secundària al sistema educatiu holandés. El meu temps lliure l’inverteixo en buscar festivals de cinema i documentals i a buscar les millors parades de “haring” … el sushi holandés.

LA GISEL·LA

Sóc la Gisel·la i vaig arribar a La Haia de Barcelona fa uns anys. Gairebé sempre m’he dedicat al l’ensenyament i des de sempre he tingut la sort de poder viatjar per tot arreu.
Des de fa un temps m’he atrevit a ensenyar-vos la meva nova ciutat, La Haia, i d’altres racons dels Països Baixos.
Espero que ens veiem aviat i us pugui explicar curiositats dels holandesos i el seu país.

Fins aviat!

LA CARLA

Sóc la Carla, bisbalenca i, des del 2015, vivint a Utrecht. Amb el Grau en Turisme a la butxaca, vaig decidir venir cap als Països Baixos com au pair durant un any en una família holandesa per a tenir una experiència diferent, fer els primers passos “sola a l’estranger”, perfeccionar l’anglès i aprendre un idioma nou. I no només tot això va passar, sinó que em vaig enamorar del país, la gent i la cultura. Enamorada de la Nijntje (o hauria de dir “Miffy”?), dels “poffertjes” i de què la bicicleta sigui una extensió més del meu cos. M’encanta la fotografia, especialment de llocs nous. Parlo 4 idiomes i sempre estic disposada a aprendre.

Login

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email

Obrir xat
Hola! Et puc ajudar?
Hola! Et puc ajudar?