Els nostres guies

Els nostres guies

LA VANESSA

Tinc relació amb els Països Baixos des del 2004 i tot i què fa temps que em moc per aquest país, cada cop que veig alguna cosa diferent al què ja conec o que simplement em crida l’atenció em sembla super interessant i busco i rebusco fins a trobar el per què de les coses ja què com a historiadora de l’Art m’agrada saber més enllà del què se’m presenta a primera vista.
Alkmaar és la meva ciutat i potser, viure fora d’Amsterdam, també em dona una altra perspectiva d’aquest petit país; faig i parlo com els neerlandesos i fins i tot em diuen que el meu neerlandès sona com el de Màxima, la seva Reina argentina.

Ens veiem!?

L’ARAN

Hola, soc l’Aran i vaig arribar al 2018 als Països Baixos per estudiar turisme a Nijmegen, una ciutat a prop de la frontera amb Alemanya. Ara visc a la Haia, vora el mar i a la mà de ciutats de conte com Delft o Leiden.

M’encanta passejar, anar en bicicleta quan no fa vent i estirar-me a la gespa de parcs per llegir. Serà un plaer guiar-vos pel meu país d’acollida.

M’acompanyeu?

LA CARLA

Sóc la Carla, bisbalenca i, des del 2015, vivint a Utrecht. Amb el Grau en Turisme a la butxaca, vaig decidir venir cap als Països Baixos com au pair durant un any en una família holandesa per a tenir una experiència diferent, fer els primers passos “sola a l’estranger”, perfeccionar l’anglès i aprendre un idioma nou. I no només tot això va passar, sinó que em vaig enamorar del país, la gent i la cultura. Enamorada de la Nijntje (o hauria de dir “Miffy”?), dels “poffertjes” i de què la bicicleta sigui una extensió més del meu cos. M’encanta la fotografia, especialment de llocs nous. Parlo 4 idiomes i sempre estic disposada a aprendre.

LA GISEL·LA

Sóc la Gisel·la i vaig arribar a La Haia de Barcelona fa uns anys. Gairebé sempre m’he dedicat al l’ensenyament i des de sempre he tingut la sort de poder viatjar per tot arreu.
Des de fa un temps m’he atrevit a ensenyar-vos la meva nova ciutat, La Haia, i d’altres racons dels Països Baixos.
Espero que ens veiem aviat i us pugui explicar curiositats dels holandesos i el seu país.

Fins aviat!

Login

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email

Obrir xat
Hola! Et puc ajudar?
Hola! Et puc ajudar?