Una entrada com al Louvre de París?

Si si; has llegit bé el títol. El Museu Van Gogh està buscant la manera de fer l’entrada a l’edifici més atractiva però, sobretot, més segura.

Quantes vegades passa que caminem per davant d’un museu i veiem les llargues cues que es munten fins a arribar al punt que les cues se surten de la vorera i tot?

Doncs això és el que el Museu Van Gogh està estudiant per tal que aquesta no sigui la seva imatge i que els visitants del museu puguin tenir un temps d’espera més agradable i segur. Volen crear un lloc habilitat per gran quantitat de públic on hi hagi arbres i bancs. A més a més, com ja han fet els altres dos museus que comparteixen plaça amb el que ens ocupa, el Museu Van Gogh vol obrir-se a la plaça els Museus (Museumplein) a la qual fins ara, li donava l’esquena i només es podia veure si miraves pels finestrals de les escales exteriors del museu.

En aquest nou accés serà on es podran comprar les entrades pel museu mentre que s’està estudiant que els grups tinguin una altra entrada separada, possiblement l’entrada vella.

Aquest projecte està previst que estigui acabat a l’estiu del 2015. Mentres, i fins el setembre, els veïns de la zona, els quals ja han rebut la informació pertinent sobre les modificacions de l’accés principal, poden donar la seva opinió i compartir les seves idees i/o crítiques amb el museu per tal de fer un accés que agradi a tothom.

L’entrada nova del museu està prevista on ara hi ha una espai “mort” semicircular, davant de l’ampliació que Kisho Kurokawa va fer al 1999 i on algunes vegades hi ha aigua o s’hi ha pogut veure composicions amb pedres reproduint quadres de Van Gogh.

Des de Descobreix Holanda esperem que aquest nou accés lligui amb el caràcter de la plaça dels museus.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.