El Museu Van Gogh a l’Hermitage!

L’edifici que alberga el Museu Van Gogh necessita una renovació.

A partir del 29 de setembre del 2012 i fins el 25 d’abril del 2013, gràcies a l’acord al que han arribat el citat museu i l’Hermitage d’Amsterdam, aquest últim acollirà i mostrarà al públic les principals obres del Museu Van Gogh. Més de 70 obres, que estaran complementades per cartes i dibuixos del pintor, es podran trobar a l’ala imperial, anomenada Keizersvleugel.
El tancament de l’edifici que acull les obres del pintor holandès i altres artistes contemporanis seus, des del 1973 , ha de tancar les seves portes per tal de poder continuar complint amb les normes de seguretat contra incendis.
Degut a aquest acolliment temporal, l’Hermitage ha prolongat una exposició sobre els impressionistes de Sant Petersburg a Rússia. Aquesta exposició es podrà visitar fins el 13 de gener del 2013.
S’espera que l’1 de maig del 2013, coincidint amb l’any del Jubileu de la ciutat d’Amsterdam, s’obrirà, de nou, el renovat Museu Van Gogh.

Les nostres visites guiades al Museu Van Gogh seran adaptades a l’Hermitage, així que si voleu una visita en català a una de les més extenses col·leccions de pintures relaciones amb Vincent Van Gogh, podeu continuar posant-vos amb contacte amb nosaltres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.