Tot a punt per celebrar la Gay Pride 2012!

Aquest cap de setmana Amsterdam serà una festa plena de color i diversitat! Welcome to the Amsterdam Gay Pride!!Amsterdam homosexual

Diferents punts de la ciutat ja s’estan preparant per l’esdeveniment. Hotels, restaurants, clubs, entre d’altres, hauran d’absorbir, a part dels visitants que ja normalment la ciutat té, la llau de clients que aquest cap de setmana venen especialment per aquest fet.

Des de 1996 s’organitza una de les festes de l’orgull gay més conegudes i importants: Amsterdam Gay Pride. Si durant aquest cap de setmana veniu a Amsterdam o encara no heu vingut mai però hi voldrieu venir, una de les dates que heu de marcar al vostre calendari és, sempre: el primer cap de setmana d’agost. Tota la ciutat es tenyeix de colors i s’hi respira llibertat, alegria i, sobretot, festa.

Un dels actes que atrau més gent i que tothom que ho veu no pot parar de fer fotografies i passar-s’ho bé és la Gay Parade. Un “festival” de música i colors que barreja dues de les característiques per les quals aquesta ciutat és famosa: Els seus canals i la tolerància respecte a la orientació sexual de cada persona.

Per a més informació sobre els diferents actes que s’hi duen a terme, podeu visitar la seva pàgina oficial.

Actualment estem duent a terme la preparació d’una ruta que expliqui la història de la homosexualitat en aquest país, i en especial a la ciutat d’Amsterdam. Esperem poder donar-vos la notícia d’aquesta nova visita guiada ben aviat!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.